Lokalprodusert sennep og andre smaksrike produkter
fra Nordland!  

Hos Arctic Mustard AS går tradisjon og innovasjon hånd i hånd
når vi produserer vår sennep, aioli og akevittgelé med sennepsfrø.
Vi kombinerer de klassiske oppskriftene med nye spennende smaker.  

Nettbutikk

Kjøp våre produkter i vår nettbutikk.

Produktene våre

En god matopplevelse krever sitt tilbehør!
Vi har utviklet mange utsøkte produkter som vi
både håper og tror vil løfte måltidet!  

Mimi Sennepssaus

Mimi Sennepssaus er en mild og kremet sennepssaus laget på en gammel familieoppskrift. Den passer godt til grillmat og den kan brukes
i marinader og til glasering. Når spekemat og flatbrød serveres, passer Mimi Sennepssaus ypperlig. Selvfølgelig er den veldig god til
gravet laks og røyket laks. Den er nydelig til lutefisk og annen julemat.  

Mimi Sennepssild

Kysten vår gir oss spennende råvarer som sild og tang. Disse ingrediensene passer meget godt med vår sennepssaus. Vi har laget en sennepssild basert på sild fisket av Ivar Andreassen fra Bodø, butare hentet fra det klare og rene Lofothavet. 
Vår sennpssaus er produsert i fjellbygda Beiarn.

Mimi Havsennep

Setter du pris på spennende matkombinasjoner, kan du glede deg til Mimi Havsennep.
Mimi Havsennep er en sennepssaus som passer ypperlig til alle havets retter. Den gode sennepssaussmaken er der, men tilsetning av tang gir sausen en ny dimensjon. Vi har jobbet sammen med 2 kokker, Svein Kristian Malin og
Roy Berglund, for å balansere smakene i
Mimi Havsennep og lage signaturretter som
Mimi Havsennep passer til.
På Dyrskun vant vi prisen for «Årets Matprodukt 2016» for vår nyutviklede Mimi Havsennep.
Det er vi stolte av! 

Mimi Nordlyssennep

Kokk Roy Magne Berglund har vært med oss i utviklingen av Mimi Nordlyssennep. En krevende prosess med mye smaking av forskjellige nyanser ekstra sterk sennep, har ført til en sennep som inneholder chilli og rosépepper, og som passer til kjøtt og vilt samt som smaksforsterker i sauser og dressinger. Som nordlyset er smaken dramatisk, spennende og spektakulær.

Mimi Julesennep

Julens mattradisjoner er meget viktig for oss i Arctic Mustard AS. Vi er oppvokst med lutefisk
på lille julaften, ribbe på julaften, og hjemmelaget sylte til julelunsjen. Til alle disse måltidene har sennep vært en viktig smaksforsterker i vår familie. Vi laget derfor en julesennep med smakene fra vår barndoms jul. Vi håper den faller
i smak hos deg også. 

Mimi Sterk sennep

Denne egner seg perfekt til den som liker en litt sterkere sennep med snert i. Prøv den sammen med julematen, eller til tradisjonelle retter som pølse, hamburger og kjøttkaker. 

Mimi Mini-trio

En flott gaveeske som består av et glass med Mimi Sennepssaus, et glass med Mimi Havsennep og et glass Mimi Sterksennep. En perfekt gave til de som har alt! Smakelig måltid!

Gavepakninger

Vi har laget gavepakning med ulike Mimi-produkter. Denne inneholder Mimi Sennepssaus, Mimi Sterk sennep, og Mimi Julesennep. Vi håper den faller i smak hos deg. 

Mimi Aioli

Alle som vet å sette pris på en god aioli kan glede seg til å smake på Mimis. Den passer til ethvert tapasbord eller koldtbord og vil garantert løfte smaken og sette en ekstra spiss på måltidet.

Akevittgelé - Midnattsol

Akevittgeléen inneholder fersk eplejuice
og syltede gule sennepsfrø som henger
som små soler i den gyldne geléen. Dette
gir oss assosiasjoner til sene sommerkvelder
med spekemat og god drikke. Vi kaller nyskapningen Midnattssol. 

Mimi Butare

Mimi Butare blir foredlet i Lofoten. Den består av tørket butare. Den er velegnet til baking av fisk i ovnen, som smaksforsterker i sauser og fiskesuppe. Smakelig fiskemåltid! 

Mimi Glutenfritt flatbrød

Vi ønsker at alle skal kunne spise flatbrød, og er glad for å tilby et flatbrød som smaker godt, og som er både glutenfritt og laktosefritt. 

Ønsker du mer informasjon om våre produkter?

Kontakt oss